Banieren, borden & doeken

Acties en evenementen met een tijdelijk karakter worden vaak ondersteund met grote reclame-uitingen zoals reclameborden. SignMedia heeft veel ervaring met kortstondige of semi-permanente beletteringsprojecten op groot formaat. Naast de productie van de reclamematerialen zorgen wij voor een perfecte montage op locatie.

Reclameborden en bouwborden

SignMedia verzorgt al uw reclameborden en bouwbordprojecten. Of het nu gaat om vervanging van al aangebrachte informatie of het plaatsen van gehele contructies inclusief beletterde panelen, wij verzorgen het gehele traject voor u. Ons team plaatst, onderhoud en verwijderd de informatie tijdig en correct. Onze mobiele werkplaats voorziet onze medewerkers van alle middelen om snel en effectief te kunnen werken.

Beletterde of beprinte spandoeken

Beletterde en/of beprinte spandoeken van Signmedia uit Groningen zijn compact op te bergen, te transporteren en eenvoudig te bevestigen. Mede door de lange levensduur van het oersterke (bisonyl) kunststof zeildoek de ideale oplossing voor vaak te hergebruiken reclameteksten voor binnen-en buitengebruik. Het materiaal is in diverse standaardkleuren leverbaar. Alle spandoeken worden standaard rondom voorzien van een zoom en metalen opspanringen.

Interesse? Neem contact op met SignMedia signing, belettering reclame en meer in Groningen.