Autobelettering

Ieder voertuig is een potentiele mobiele reclamedrager. SignMedia zorgt voor de autobelettering van praktisch alle voertuigen zoals: auto’s, bussen, vrachtwagens, boten, treinen en vliegtuigen. Met oog voor detail voorzien wij uw voertuigen, zowel enkele stuks als complete wagenparken, van opvallende eigen teksten en logo’s en groot formaat full-color foto’s en afbeeldingen.

Belettering in weer en wind

Bij het beletteren en beplakken van voertuigen gebruiken wij de hoogste kwaliteit folies en gepigmenteerde stoffen. Ook als de reclame aan extreme weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) bloot worden gesteld hebben wij de juiste materialen. Onze groot formaat full-color plotter print rechtstreeks op zelfklevend vinyl en gebruikt een kleurechte thermische was, wat in combinatie met een UV-werende laminaatlaag garant staat voor een zeer lange levensduur!

Samen sterk

Door de intensieve samenwerking met vormgevers, reclameburo’s, bedrijfswagenleveranciers en autospuiterijen kunnen wij u, ook bij grotere wagenparken, voorzien van op maat gesneden fleetmarking. Wij beschikken over een eigen plakstraat waar grote voertuigen of meerdere wagens optimaal van reklame kunnen worden voorzien.

Interesse? Neem contact op met SignMedia signing, belettering reclame en meer in Groningen.